Uw huisdier is kwaliteitsvoeding waard.

Tegenwoordig zijn er meerdere soorten en merken kwaliteitsvoeders op de markt. Mogelijk ziet u als huisdiereigenaar door de bomen het bos niet meer. Een juiste voeding is van groot belang voor de gezondheid van uw huisdier. Veel ziekten en aandoeningen kunnen voorkomen worden door een goede voeding of een speciaal dieet. Wij willen u hierover zo goed mogelijk informeren en uitleggen waarom wij Hill's voeding adviseren.

Hill's is een Amerikaans bedrijf dat zich toelegt op de productie van hoogwaardige diervoeders. Hill's wil hiermee bereiken dat eigenaren van honden en katten zo lang mogelijk plezier hebben van een gezonde hond of kat. Wij sluiten ons hierbij graag aan. Wij hebben daarom besloten de reguliere honden- en kattenvoeding van Hill's in ons assortiment op te nemen. Wij adviseren u graag over de juiste soort voer en de juiste hoeveelheid voor uw hond of kat. Dit is onder andere afhankelijk van de leeftijd, het lichaamsgewicht en de activiteit van het dier.
U kunt uw huisdier regelmatig laten wegen (weegschaal staat in de wachtkamer) en de BCS (Body Conditie Score) laten beoordelen om te zien of alles goed gaat.

Naast de reguliere voedingen produceert Hill's al vele jaren verschillende dieetvoedingen, onder andere voor nier- en blaasproblemen, voedselallergieen, suikerziekte, overgewicht, hartaandoeningen en leverproblemen. Als dierenartsen maken wij hier al jaren gebruik van, met goede resultaten. Daarnaast krijgen we een goede technische ondersteuning.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij willen samen met Hill's dat u zo lang mogelijk kunt genieten van en met uw huisdier.