Medewerkers

Gemma Brinkhuis, dierenarts

Van jongsaf aan ben ik met dieren opgegroeid en op mijn 14e wist ik dat ik of dierenarts of 'iets in de natuur' wilde gaan doen. Het is dierenarts geworden en ik ben er erg gelukkig mee. Ik heb veel plezier in mijn werk: de omgang en betrokkenheid met dieren en hun eigenaren geeft mij veel voldoening. Het 'uitpluizen' van moeilijke patiënten vind ik een uitdaging. Het bijblijven op diergeneeskundig gebied houdt het beroep spannend en interessant.
Ook thuis heb ik huisdieren om me heen. Kat 'Pootje' was een zwerfkat; na het genezen van een gebroken poot heeft hij bij ons een thuis gekregen. Daarnaast zijn er nog 2 katten, een hond, kippen, pauwen en 2 paarden. De paarden hebben een speciale betekenis voor mij: de verzorging en het rijden zijn een echte ontspanning.

Marylou Holleman, dierenartsassistente-paraveterinair

Na in 2008 afgestudeerd te zijn heb ik in een aantal praktijken gewerkt in binnen en buitenland. Sinds september 2016 werk ik bij de Kliniek voor gezelschapsdieren in Eibergen. Hier heb ik het erg naar mijn zin, geen dag is hetzelfde en ik geniet van omgang met mens en dier. Thuis heb ik 3 honden: Vosje de podenco, Hazel de galgo en Poppy de Ierse Wolfshond. De eerste 2 kunt u tegen komen op de praktijk, ze zijn vaak met me mee. Tot ziens aan de Botterweg!

 

 

 

 

Mirthe Straatman, dierenartsassistente-paraveterinair

In 2014 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente paraveterinair. Tijdens mijn opleiding heb ik in mijn 3e jaar al stage gelopen bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren Eibergen. Sinds mei 2016 ben ik hier ook werkzaam.
Het leuke aan dit beroep vind ik dat geen dag het zelfde is. ’s Ochtends als ik naar mijn werk ga, heb ik geen idee wat de dag mij brengt. Dit in combinatie met het omgaan met dieren en hun eigenaren maakt het voor mij bijzonder.
Mijn grote hobby is paardrijden. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn beagle Jip in het bos.