20.01.13

Ik heb een baas gevonden!

En een nieuwe naam gekregen.

Ik heb een nieuwe baas gevonden!

                                                                                                                                                               

Na 4 weken op de kliniek geweest te zijn zijn de pennetjes uit mijn poot gehaald en ben ik gesteriliseerd. Intussen zijn mijn nieuwe baasjes wezen kijken en het klikte meteen.

Ze hebben me een andere naam gegeven, Muis, die prima bij me past!
Ik heb mijn nieuwe huis in Eibergen rustig verkend en het bevalt me goed. Vooral Cas vindt mij erg leuk en ik hem ook. We spelen veel samen. Maar ik hou er ook van om rustig op schoot te liggen. Het is helemaal goed gekomen met me!

 

Zo is het begonnen! 

Ik ben Mieke genoemd naar een heel aardige mevrouw die mij gevonden heeft op de Zwilbroekseweg in Eibergen. Ik was aangereden en lag met een zere achterpoot in de berm van de weg. Ik ben gelukkig naar de dierenarts gebracht die mij onderzocht heeft. Aan mijn achterpoot heb ik een wat wondjes en na een rontgenfoto bleek ik ook een luxatie van mijn hakgewricht te hebben. Dit is geopereerd en komt helemaal weer goed.
Intussen ben ik de 'praktijkpoes' geworden: ik mag rondlopen als er geen andere dieren zijn en daar maak ik volop gebruik van.
Ik hou ontzettend van eten, van knuffelen en van op schoot zitten.
Ik heb het erg naar mijn zin hier, maar wil toch het liefst hele dagen rondlopen. Over een paar weken gaan de pinnetjes uit mijn hak, wordt ik gesteriliseerd en dan ga ik waarschijnlijk naar een nieuw huis in Amsterdam!