29.12.10

Baasjes gezocht!

Wij zijn 4 zwarte katers

Chanel

Een lieve kater met een eigenzinnig karakter. Hij komt graag in zijn eigen tijd bij je voor een knuffel en is het liefst in een huis zonder kleine kinderen. Een huis waar hij ook af en toe naar buiten kan zou helemaal mooi zijn!

 

 

 

 

 

 

 

Floris

Een erg aanhankelijke kater die altijd binnenshuis is geweest. Hij is lief, sociaal en heel gek met zijn vriendin Loesje: een rood-wit poezemeisje.
Lieve kater met een zacht karakter.

 

 

 

 

 

 

Joekel

Lieve lieve kater! Knuffelig, sociaal naar mensen en andere katten. Mooi groot en hoog op de benen. Hij is graag binnen en af en toe buiten voor een fris neusje. Het is een "Knuffelkloas", maar ook af en toe even graag op zichzelf!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slimpie

Leuke, jonge katerman. Hij moet even wennen aan nieuwe mensen en drukte.

Zou het goed doen bij andere katten, dus iemand die er een leuke kat bij zoekt, Slimpie zou een leuk maatje voor de andere kat zijn. Zo af en toe wil hij graag naar buiten en hij komt ook nieuwsgierig bij je neuzen. Hij wil alleen gekriebeld worden door je als hij je echt kent....

 

 

 

 Voor meer informatie over deze vier katers, kunt u contact opnemen met Dierenasiel Brammelo te Haaksbergen. (www.brammelo.nl)