30.09.10

Dieetvoer voor de gewrichten

Hill's Prescription Diet j/d

Hill's Prescription Diet j/d, een speciaal voer wanneer uw huisdier last heeft van gewrichtsproblemen.

'Gewrichtsprobleem' is een verzamelnaam voor veranderingen in de gewrichten die worden veroorzaakt door normale of abnormale slijtage. Deze veranderingen treden op wanneer het kraakbeen sneller afslijt dan het lichaam het kan laten aangroeien. Dit kan komen door ouderdom, ongevallen of trauma, maar ook door overgewicht!

Wanneer uw hond of kat gewrichtsproblemen heeft, zal hij het moeilijker vinden om te bewegen en is terughoudend in het lopen, rennen en springen. Uw hond/kat kan ook laten merken dat hij pijn heeft wanneer het getroffen gebied wordt aangeraakt.

Gewrichtsproblemen maken het moeilijk om:

  • Op te staan, vooral na slapen of rusten
  • De trap op te klimmen
  • Te springen
  • Te spelen
  • Te lopen en rennen

 

 

Hill's Prescription Diet j/d is een innovatief voer dat de pijn in de gewrichten helpt verzachten en de mobiliteit bij honden binnen 21 dagen en bij katten binnen 28 dagen verbetert. Het is een unieke formule die hoge gehaltes aan EPA (Eicosapenteenzuur) en DHA bevat, een omega-3 vetzuur dat in hoge concentraties voorkomt in visolie. Onderzoek heeft aangetoond dat EPA kan helpen om de functie van gewrichten te behouden.
Natuurlijk glucosamine en chondroitinesulfaat leveren de bouwstenen voor gezond kraakbeen. Toegevoegd L-carnitine helpt bij het in stand houden van het optimale lichaamsgewicht. J/d verbetert de levenskwaliteit door honden en katten te helpen om beter te rennen, te spelen en op te staan na het liggen.

Het goede nieuws is dus dat gewrichtsproblemen grotendeels behandelbaar zijn.
Indien u het idee heeft dat uw huisdier mogelijk ook last van zijn gewrichten heeft, neem dan contact met ons op. Met het juiste dieet en de juiste beweging zal uw hond of kat weer snel de oude zijn!

Probeer j/d en merk het verschil aan uw hond in slechts 21 dagen. (Bij uw kat 28 dagen)
 

Aanbieding:

Als u nu een zak Hill’s Prescription Diet j/d koopt, krijgt u de volgende gratis.