15.01.11

Kennismaking: ik zoek een baas!

Wij zijn 4 zwarte katers , maar twee van ons hebben al een baas gevonden!

Hoi, ik ben Chanel.

Ik ben een lieve kater, maar heb wel een eigenzinnig karakter. Ik kom graag bij je voor een knuffel maar wel wanneer ik er zin in heb. Met kleine kinderen doe je me geen plezier. Een huis waar ik af en toe naar buiten kan gaan zou perfect voor mij zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Hallo iedereen! Ik ben Floris!

Ik ben een erg aanhankelijke kater en heb altijd binnen gewoond. Ik ben heel lief en sociaal en ben heel erg gek op mijn vriendin Loesje, een rood-wit poezenmeisje. Ik zou het heel erg leuk vinden om samen met haar een nieuwe baas te vinden.

 IK HEB EEN GOEDE BAAS GEVONDEN!

 

 

 

 

Hallo, ik ben Joekel.

Ik ben een hele lieve, lieve kater. Ik houd van knuffelen, ben sociaal naar mensen en naar andere katten. Zo af en toe ben ik ook graag even op mezelf. Ik ben mooi groot en sta hoog op de benen. Ik ben graag binnen maar wil wel af en toe naar buiten een fris neusje halen. 

 OOK IK HEB EEN GOEDE BAAS GEVONDEN!

 

 

 

 

 

 

 

Hee allemaal! Mijn naam is Slimpie.

Ik ben een leuke, jonge katerman. Ik ben nieuwsgierig en kom graag bij je neuzen. Ik laat me pas kriebelen als ik je echt goed ken. Ik kan het goed vinden met andere katten dus ik zou een leuk maatje kunnen zijn voor uw andere kat.

 

 

 

 Voor meer informatie over deze vier katers, kunt u contact opnemen met Dierenasiel Brammelo te Haaksbergen. (www.brammelo.nl)