15.06.10

Kennismaking: ik zoek een baas!

Mijn naam is Pepi

Ik zoek een baas

                                    

Ik ben Pepi, althans zo hebben ze mij genoemd bij de dierenkliniek waar ik gebracht werd. Ik was er niet zo goed aan toe toen ze mij hier brachten, maar ben inmiddels bijna hersteld van een huidprobleem en mijn vacht wordt weer mooi en zacht. De wasbeurt door de stagiaire Soraya heeft me goed gedaan. In principe heb ik het wel naar mijn zin hier en mag ik af en toe gezellig bij de assistentes op het bureau liggen slapen, maar ik verlang toch echt naar een vast woonadres, het liefst met een mooie tuin waar ik lekker in het zonnetje kan liggen.
Ik ben en rustige, gecastreerde kater van middelbare leeftijd. Aandacht vind ik fijn, maar daarna wil ik wel lekker mijn gang weer gaan met mijn favoriete bezigheid: slapen.
Ik laat me niet zo snel van de wijs brengen, want ik ben eigenlijk gewoon een heel stoere kater.

Wie komt er naar me kijken? Ik verblijf vanaf donderdag op mijn nieuwe logeeradres bij: Dierenasiel Brammelo te Haaksbergen (www.brammelo.nl

                                         

Zo zag ik eruit toen ik hier gebracht werd door de Dierenambulance. Een aardige mevrouw uit Neede heeft daarvoor gezorgd. Mijn vorige baas heeft me zomaar achtergelaten bij zijn verhuizing!